ONLINE MARKETING VOOR EEN OUD BEDRIJF

Ik heb onlangs het familiebedrijf van mijn ouders overgenomen, en laten we zeggen dat ze niet zoveel met internet te maken wilde hebben en erg traditioneel zijn. Dit betekent dus dat alles wat op internet stond op ons bedrijf erg minimaal en saai was. Natuurlijk vond ik dat wanneer ik het bedrijf over zou nemen er flink wat geknutseld moest worden aan eigenlijk zo beetje alles. 

Ons bedrijf ligt niet ver uit de buurt van Rotterdam dus gingen wij in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam op zoek naar een online marketingbureau, we kwamen uiteindelijk uit bij Online Infinity, ik herkende wel wat mensen van het bedrijf dus ik besloot hun een berichtje te sturen. Omdat er zoveel aangepast moest worden kwamen zij bij mijn bedrijf langs en bespraken we alles wat veranderd moest worden. Zij vertelde mij dat dit een klus was wat wel even wat tijd ging kosten. Maar dat begreep ik volledig, uiteindelijk hielden ze mij altijd op de hoogte van het lopende proces. Er kwam al snel veel verandering aan de online marketing. Van mijn bedrijf en hier was ik razend enthousiast over. Ze hebben mij fantastische resultaten geleverd. Tot op de dag van ben ik blij dat ik met hen in zee ben gegaan. 

online-infinity.nl