Home

 • De 12 animatieprincipes van Disney begrijpen

  Disney’s 12 animatieprincipes werden voor het eerst geïntroduceerd door animators Ollie Johnston en Frank Thomas in hun boek The Illusion of Life: Disney Animation, voor het eerst uitgebracht in 1981. Door het werk van toonaangevende Disney-animators vanaf de jaren dertig te onderzoeken, ziet dit boek Johnston en Thomas breng hun benadering terug tot 12 basisprincipes van animatie.

  Deze principes vormen de basis van al het animatiewerk en zijn relevant voor een aantal verschillende gebieden. Hoewel het duidelijkste gebruik is voor het animeren van een personage (zie onze tips voor het ontwerpen van karakters hier), zijn deze regels ook een onschatbare gids op andere gebieden, bijvoorbeeld wanneer u beweging in uw interface introduceert met wat CSS-animatie.Het squash- en stretchprincipe wordt beschouwd als het belangrijkste van de 12 animatieprincipes. Wanneer toegepast, geeft het uw geanimeerde personages en objecten de illusie van zwaartekracht, gewicht, massa en flexibiliteit. Bedenk hoe een stuiterende rubberen bal kan reageren wanneer hij in de lucht wordt gegooid: de bal rekt uit wanneer hij op en neer gaat en knijpt wanneer hij de grond raakt.

  Bij het gebruik van squash en stretch is het belangrijk om het volume van het object consistent te houden. Dus als je iets uitrekt, moet het dunner worden en als je iets platdrukt, moet het breder worden.

  channelorange.nl

 • Wat is het verschil tussen e-liquid en disposable?

  E-liquid kan worden gegeven welke smaak het is, wat voor soort smaak gehalte het is en hoe lang het in je mond moet blijven. Het smaakgehalte is het meest voorkomende ingrediënt in e-liquids. Er zijn ook de schema’s die de minimale en maximale hoeveelheid gehalte bepalen die kan worden gebruikt. De meeste van de andere ingrediënten kunnen echt gebruikt worden naar wat u maar wilt om uw E-liquid op smaak te brengen. 

  Je kunt ook zelf E-liquids mengen en vapen met behulp van een E-liquid remover. In deze gids laten we je de voor- en nadelen zien van verschillende E-liquid brouwsels. Dit is Cremeulique Intense. Dat heeft een uitstekende mix van e-liquid en smaken kunnen verschillen van banaan tot aardbei, peach en nog veel meer. Je kunt coils verdampen, dus je kunt wat geld besparen met een hervulbare vaporizer. Een disposable vape is zonder twijfel de eenvoudigste vaporizer op de markt. Heeft het magerste speelveld van elke vaporizer die je hebt geprobeerd. Het heeft geen kleine tank maar wel een kleine batterij in een transparante koelbox. Wordt geleverd in veel verschillende smaken en kan je weggooien als er geen puffs meer inzitten, de disposable vape heeft geen e-liquid nodig en gaat een stuk langer mee dan een normale sigaret. Ze zijn absoluut de prijs waard en hoe meer je koopt, hoe meer een deal het wordt. Een van de meest betaalbare manieren om vaping te proberen met de disposable.

  brandysmoke.nl

 • Wat is een zorgverzekering precies?

  Niemand wil graag ziek worden, maar dat ligt niet in onze handen. De meeste mensen hebben op een bepaald moment in hun leven medische zorg nodig en moeten terugvallen op de dekking van de ziektekostenverzekering. Het is dus essentieel om altijd verzekerd te blijven en uw polis op of voor de vervaldatum te verlengen.

  De respijtperiode voor het verlengen van de ziektekostenverzekering varieert meestal van een week tot 30 dagen. De aflossingsvrije periode voor de zorgverzekering is als een reddingslijn en moet als zodanig worden gebruikt. Als u de premie niet binnen de respijtperiode betaalt, vervalt uw polis en verliest u alle voordelen samen met de privileges en loyaliteitspunten die u in de loop van de tijd moet hebben verdiend.

  Wie heeft een ziektekostenverzekering nodig?

  Het simpele antwoord is iedereen. Een ziektekostenverzekering kan helpen om de kosten van kleine medische problemen of grote problemen te compenseren, waaronder operaties of behandeling voor levensbedreigende ziekten. Maar als u geen zorgverzekering hebt, wordt u daarvoor niet bestraft op grond van de Affordable Care Act.periode hebben bereikt).

  Er is veel over gesproken, maar hoe werkt het echt en waarom hebben we het nodig? Hier is een eenvoudige manier om ernaar te kijken: een ziektekostenverzekering is een plan of beleid dat een percentage van de doktersbezoeken en ziekenhuisrekeningen dekt. Het bestaat om de kosten van medische gebeurtenissen te helpen dekken, of ze nu gepland zijn of onverwachts plaatsvinden. Een ziektekostenverzekering kan ons ook beschermen als we ons goed voelen – en kan ons helpen ons zo te voelen – door middel van wellnessprogramma’s en preventieve zorg.

  Ikverzekerhetbeste.nl

 • ONLINE MARKETING VOOR EEN OUD BEDRIJF

  Ik heb onlangs het familiebedrijf van mijn ouders overgenomen, en laten we zeggen dat ze niet zoveel met internet te maken wilde hebben en erg traditioneel zijn. Dit betekent dus dat alles wat op internet stond op ons bedrijf erg minimaal en saai was. Natuurlijk vond ik dat wanneer ik het bedrijf over zou nemen er flink wat geknutseld moest worden aan eigenlijk zo beetje alles. 

  Ons bedrijf ligt niet ver uit de buurt van Rotterdam dus gingen wij in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam op zoek naar een online marketingbureau, we kwamen uiteindelijk uit bij Online Infinity, ik herkende wel wat mensen van het bedrijf dus ik besloot hun een berichtje te sturen. Omdat er zoveel aangepast moest worden kwamen zij bij mijn bedrijf langs en bespraken we alles wat veranderd moest worden. Zij vertelde mij dat dit een klus was wat wel even wat tijd ging kosten. Maar dat begreep ik volledig, uiteindelijk hielden ze mij altijd op de hoogte van het lopende proces. Er kwam al snel veel verandering aan de online marketing. Van mijn bedrijf en hier was ik razend enthousiast over. Ze hebben mij fantastische resultaten geleverd. Tot op de dag van ben ik blij dat ik met hen in zee ben gegaan. 

  online-infinity.nl